Консультація генетика Київ: На що здатні гени, дивовижні факти зі світу генетики: Натівіта: Нативита: Nativita

Консультація генетика Київ: На що здатні гени, дивовижні факти зі світу генетики: Натівіта: Нативита: Nativita
27634 ПЕРЕГЛЯДІВ

Усім відомий той факт, що зовнішність, риси характеру та особливості поведінки людини залежать від спадкових факторів. Однак науковці у ході дослідження цього питання довели, що лінь або захоплення людей подорожами – це не результат виховання або впливу оточення. Виявляється, це теж робота генів. Вчені розкривають все більше дивовижних фактів про спадковість людини.

Патологічну лінь прийнято вважати результатом поганого виховання, але у ході експерименту вчені виявили, що такі особливості поведінки як активність або лінь передаються генетично.

Тяга до подорожей також обумовлена генетикою так як є люди, яких важко зрушити з місця, а інших практично неможливо зупинити в прагненні подорожувати. Вчені з’ясували, що прагнення до подорожей може бути обумовлено ​​роботою гена DRD4-7r. Цей ген, названий «геном спраги мандрів» пов’язаний з такими особливостями поведінки як цікавість і невгамовність.

Також одним із цікавих фактів є те, що вчені довели, що схильність до шкідливих звичок є роботою гена DRD4-7r.

Автор: Натівіта:  https://reproductology.com/

м. Київ, Подільський район, «Паркове місто», вул. Вишгородська, 45-А/6 (5 поверх)

+38 (096) 390-84-85,  +38 (044) 338-84-85,   +38 (050) 659-94-74,  +38 (093) 929-34-44

е-mail: [email protected]

https://reproductology.com/

Теги: Гінеколог Київ Натівіта,Консультація генетика Київ Нативита,Передімплантаційна генетична діагностика Київ Nativita,Мамолог Київ Натівіта,Ультразвукова діагностика Київ Нативита,Ультразвукова діагностика УЗД Київ Nativita,Ультразвукова діагностика ехографія Київ Натівіта,Каріотип Київ Нативита,Хромосомний аналіз Київ Nativita

© 2020 medicine-ukraine

Мої відео