Петровський Олександр Володимирович: Підтримав вихованців Дніпровського дитячого будинку інтернату для дітей з інвалідністю і відвівав їх святковий концерт

Петровський Олександр Володимирович: Підтримав вихованців Дніпровського дитячого будинку інтернату для дітей з інвалідністю і відвівав їх святковий  концерт
176288 ПЕРЕГЛЯДІВ

Петровського Олександра Володимировича запросили на святковий концерт вихованців «Дніпропетровського дитячого будинку інтернату» для дітей з інвалідністю. Меценат відвідав захід разом зі своєю донькою Богданою і друзями.

Президент благодійного фонду «Солідарність» завжди приділяє увагу не тільки вихованцям закладу, а і його випускникам.

Діти приготували для гостей заходу концертну програму на якій продемонстрували свої акторські таланти. Атмосфера цього заходу подарувала всім дійсно святковий настрій. На концерті були продемонстровані музичні номери. Були як сольні, так і спільні виступи. Також крім пісенних номерів для всіх присутніх діти підготували й танцювальні номери. Також діти грали на музичних інструментах.

Після завершення вистави, вихованці спілкувалися зі своїми гостями, які стали для дітей друзями оскільки відвідують заклад на постійній основі.

Також керівництво інтернату вручили Олександру Володимировичу Петровському Почесну Подяку.

Цей день запам'ятається вихованцям і гостям заходу надовго. Даний захід подарував усім багато позитивних емоцій. Крім того, на заході була представлена ​​також не велика виставка вироби які  діти зробили своїми руками. Для дітей на свято були запрошені клоуни та улюблені казкові герої. Найголовніше для дітей - це увага і спілкування це дає можливість їм зрозуміти, що вони частина нашого суспільства і відчувати себе по-справжньому щасливими.

Теги: Петровский Александр Владимирович,Петровський Олександр Володимирович ,Олександр Петровський,Томос,Днепр

© 2020 medicine-ukraine

Мої відео