Петровський Олександр Володимирович: Подарував пансіонату для людей похилого віку у якому перебувають 605 чоловік та жінок, інваліди 1 та 2 групи новий кардіограф

Петровський Олександр Володимирович: Подарував пансіонату для людей похилого віку у якому перебувають 605 чоловік та жінок, інваліди 1 та 2 групи новий кардіограф
264598 ПЕРЕГЛЯДІВ

 Міжнародний благодійний фонд «Солідарність» Президентом якого є Петровський Олександр Володимирович надав допомогу закладу департаменту соціального захисту Дніпропетровської області. Це Комунальний заклад «Дніпропетровський геріатричний пансіонат Дніпропетровської обласної ради», який розташований в обласному центрі за адресою вул. Гаванській, 15. Це пансіонат для дорослих у якому перебувають 605 підопічних закладу - чоловіки та жінки літнього віку та інваліди 1 та 2 групи.

Пансіонату подарували сучасний багатофункціональний кардіограф останнього покоління для того щоб літні люди та малозабезпечені які потребують соціального захисту мали змогу регулярно проходити обстеження, адже серед мешканців пансіонату багато важкохворих із різними проблемами здоров'я. Цей прилад допоможе діагностувати захворювання і цим самим допоможе врятувати не одне життя.

Віце-президент Міжнародного благодійного фонду Олександра Петровського «Солідарність» - Яна Юріівна Іванілова відзначила, що таке обладнання дуже важливе для мешканців пансіонату.

Директор Комунального закладу «Дніпропетровський геріатричний пансіонат Дніпропетровської обласної ради» Олег Дмитрович Кондрашевський висловив подяку Міжнародному благодійному фонду Олександра Петровського за надану допомогу: «Тому хочу відверто і щиро подякувати і фонду і його президенту Олександру Володимировичу Петровському за постійну підтримку та увагу та за таку оперативність, з якою вирішуються усі наші прохання та проблеми. Наприклад – 8 днів тому, при розвантаженні гуманітарного вантажу із Франції, я розповів про те що заклад потребує кардіографу. І вже сьогодні ми отримали новеньке сучасне обладнання. Кого ми тільки не просили придбати нам або подарувати нам хоча б апарат який був у експлуатації, але без результату. А тут така приємна несподіванка. Я просто шокований від такої оперативності. Дякую ще раз Олександру Володимировичу Петровському».

Також в цей день порадували і колишніх вихованців Дніпровського Дитячого Будинку-Інтернату для дітей з інвалідністю, які тепер також проживають у цьому пансіонаті оскілки їм вже виповнилось 18 років. І не просто проживають, а намагаються, незважаючи на інвалідність опорно-рухового апарату та інші труднощі працюють, роблять вироби, які потрібні людям і  таким чином заробляють на життя. Вони виготовляють своїми руками сувенірну та святкову продукцію - чашки, кружки, посуд, футболки тощо. До того ж, незважаючи на інвалідність, вони займаються спортом і хочуть розміщувати на продукції елементи благодійності. В цей день син президента Міжнародного благодійного фонду Олександра Петровського «Солідарність» для них зробив корисну справу. Єрмак Петровський презентував гарний подарунок талановитим юнакам і подарував їм спеціальний термопрес, який дозволяє робити продукцію на більш професійному рівні та якісно. Вихованці були у захваті від несподіванки та гарних емоцій.
Будемо сподіватись, що така увага до цього соціального закладу і до людей з різноманітними проблемами стане гарним прикладом  та натхненням на добрі вчинки і для інших жителів міста Дніпро, а саме зверне увагу підприємців, бізнесменів, організацій, фірм та підприємств на потреби людей, що потребують допомоги.

Теги: Петровский Александр Владимирович,Петровський Олександр Володимирович,Международный благотворительный фонд «Солидарность»

© 2020 medicine-ukraine

Мої відео