"Свято олімпійського прапора" продовжує крокувати містами Київщини.

"Свято олімпійського прапора" продовжує крокувати містами Київщини.
340261 ПЕРЕГЛЯДІВ

"Свято олімпійського прапора" продовжує крокувати містами Київщини.

Сьогодні 24.01.2024 року розділити святковий настрій та підтримати Юнацьку Олімпійську збірну України на IV зимових Юнацьких Олімпійських іграх 2024 які проходять в провінції Канвондо до Українського гуманітарного інституту що в місті-герой Буча завітав керівний склад Відділення НОК України в Київській області в особі голови Відділення Ігоря Малинського та виконавчого директора Вадима Гаєвого.

Захід розпочався з вітальних слів в.о.ректора УГІ Людмили Штанько та голови КОВНОК Ігора Малинського, а також присутні вшанували пам'ять загиблих захисників і захисниць України хвилиною мовчання. Далі здобувачі мали змогу поспілкуватися та задати питання почесним гостям. 

По завершенню урочистої частини та нагородження подяками Відділення кращих фахівців сфери фізичної культури і спорту та спортсменів інституту майбутня спільна діяльність у сфері розвитку олімпійського руху була укріплена підписанням угоди про співробітництво! 

Ми переконані ця угода є історично важливим кроком уперед у сприянні розвитку спорту та фізичній активності серед студентської молоді , а також у підтримці розвитку спортивної інфраструктури та олімпійського руху.

Слід зазначити що свято пройшло в офланй та онлайн режимі в якому прийняло участь 80 учасників. 

#СвятоОлімпійськогоПрапора #НОК #КОВНОК #спорт #молодь #освіта #Буча #УГІ #ЗСУ #перемога

© 2020 medicine-ukraine

Мої відео