Національно-патріотичний захід в Ірпінському фаховому коледжі економіки та права - "Мир у студентській родині - Мир у рідній країні!"

Національно-патріотичний захід в Ірпінському фаховому коледжі економіки та права  - "Мир у студентській родині - Мир у рідній країні!"
304570 ПЕРЕГЛЯДІВ

В межах Всеукраїнського проекту НОК України "Олімпійський урок" #BEACTIVE пройшов Національно-патріотичний захід в Ірпінському фаховому коледжі економіки та права  - "Мир у студентській родині - Мир у рідній країні!"

Сьогодні наша держава відзначає свято, яке є особливо значимим для кожного із нас – День миру! Кожен свідомий українець мріє про якнайшвидше припинення бойових дій в Україні, про повернення рідних, близьких і друзів, про мирне небо над головою, про світле майбутнє у рідній країні, про загоєння нестерпних ран у людських серцях...

Ми усі сповна зрозуміли, що найбільше у світі щастя – це мир, коли люди живуть дружно та спокійно, земля не здригається від страшних вибухів, не ллються сльози горя та втрат... 

Осторонь такого світлого свята не залишилась Олімпійська родина Київщини в особі голови Відділення НОК України в Київській області Ігора Малинського та членкині Відділення, директора Ірпінського фахового коледжу економіки та права Оксани Пілевич. 

Захід був надзвичайно насичений як спортивними елементами так і патріотичними, Дякуємо всім учасникам та органаторам за насичену та драйвову програму! 

Ми щиро бажаю усім нам спокою, міцного здоров'я і  мирного неба над головою! 

#BeActive #NOC #КОВНОК #спорт #Студенти_ІФКЕП_найкращі_у_світі

#з_ІФКЕП_у_серці

© 2020 medicine-ukraine

Мої відео