БЕБ повідомило про підозру за підробку відомого бренду кави

БЕБ повідомило про підозру за підробку відомого бренду кави
301779 ПЕРЕГЛЯДІВ

Детективи Територіального управління БЕБ в Закарпатській області повідомили про підозру громадянам України щодо незаконного використання товарних знаків відомого італійського виробника кави.

Слідством встановлено мешканців Закарпатської області, які в орендованому складському приміщенні зберігали підроблену каву відомого міжнародного бренду.

У подальшому фальсифіковану продукцію збували на ринку у Закарпатській області та через мережу Інтернет під виглядом імпортної оригінальної кавової продукції.

Таким чином закордонній компанії, що зареєструвала торговельну марку в Україні та має міжнародну реєстрацію, було завдано матеріальну шкоду на загальну суму майже 3,5 млн грн.

Детективи БЕБ виявили та припинили незаконне виробництво продукції.

Особам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 229 КК України (незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару).

Досудове розслідування у кримінальному проваджені здійснюють детективи ТУ БЕБ у Закарпатській області спільно з відділом протидії кіберзлочинам в Закарпатській області ДПК НПУ за процесуального керівництва прокурорів Закарпатської обласної прокуратури.

Теги: беб, Бюро економічної безпеки,торгова марка, економіка

© 2020 medicine-ukraine

Мої відео