Розкішна контратака "Бостона" після блокшота: момент дня в НБА

Розкішна контратака "Бостона" після блокшота: момент дня в НБА
269669 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нагорі підбірки найкрутіших епізодів ігрового вечора в Національній баскетбольній асоціації опинилася п'ятірка "Бостон Селтікс" із вирішальним кидком універсального оборонця Малкольма Брогдона.

У центрі уваги "Селтікс" опинилися під завісу третьої чверті. Розпочалася історія з блокшота Смарта під власним щитом. Далі бостонці вибігли в контратаку – Вільямс віддав на Тейтума праворуч, а той ефектно відпасував Брогдону з-за спини. Останній холоднокровно набрав два пункти.

Такі зразкові комбінації, однак, не дозволили "Бостону" відсвяткувати перемогу в Нью-Йорку. Місцеві "Нікс" ззовні легко здолали "Селтікс" (109:94). Обидві команди залишаються у топ-5 Східної конференції НБА та впевнено проходять у плей-офф.

Сам Брогдон провів у грі 27,5 хвилин. За цей час він встиг набрати 22 очки, зробив 2 підбирання і віддав 2 передачі. Найрезультативнішим у матчі став форвард господарів Джуліус Рендл (23 пункти).

Хто такий Малкольм Брогдон

Уродженець Джорджії, на студентському рівні виступав за "Вірджинію Кавальєрс". На драфті НБА-2016 обраний "Мілуокі" під 36-м номером.

У лавах "Бакс" провів 3 сезони та був визнаний Новачком року за підсумками дебютної кампанії. Перед сезоном 2019/20 підписав 4-річний контракт на 85 млн доларів із "Індіаною". До Бостона перебрався минулого літа.

У складі збірної США Брогдон виграв бронзову медаль на Панамериканських іграх-2015. Його батько – Джіно Брогдон – відомий юрист і суддя в телешоу Personal Injury Court.

Джерело

Теги: Бостон Селтікс,Бостон ,Селтікс,Баскетбол,НБА,Баскетбольна асоціація,Національна баскетбольна асоціація,Спорт, новости спорта, новини спорту, Спортивные новости, Спортивні новини,Малкольм Брогдон,Брогдон,Малкольм Брогдон Вікіпедія,Джуліус Рендл,Рендл,Джуліус Рендл Вікіпедія,Мілуокі,НБА-2016,Вірджинія Кавальєрс,Вірджинія ,Кавальєрс,Бакс,Індіана,Джіно Брогдон
Автор: admin.sportcomua

© 2020 medicine-ukraine

Мої відео