КОМАНДУВАЧ ПОСМАКУВАВ УЛЮБЛЕНОЮ СТРАВОЮ ЗАХИСНИКІВ НЕБА

КОМАНДУВАЧ ПОСМАКУВАВ УЛЮБЛЕНОЮ СТРАВОЮ ЗАХИСНИКІВ НЕБА
396460 ПЕРЕГЛЯДІВ
Перебуваючи з робочою поїздкою у Північній операційній зоні, командувач Об’єднаних Сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв ознайомився з умовами служби та побутом мобільних груп протиповітряної оборони.
 
Крім того, під час відвідування пунктів дислокації та стартових позицій приділялась увага й ефективності функціонування систем протиповітряної оборони як українських зразків озброєння, так і озброєння, що надійшло в якості допомоги від іноземних партнерів.
 
За словами командувача, воїни протиповітряної оборони не припиняють стежити за повітряним простором ні на хвилину. Але інтенсивна бойова робота починається у разі загрози дії літальних апаратів ворога, які з’являються у повітряному просторі України та загрожують життю громадян, важливим стратегічним об’єктам та цивільним об’єктам критичної інфраструктури.
 
- Коли українці тільки чують сигнал повітряної тривоги, розрахунки протиповітряної оборони вже зайняли свої основні або запасні стартові позиції та привели системи у готовність, щоб у разі потреби перехопити удар противника, - повідомив генерал-лейтенант Сергій Наєв.
Як зазначив командувач, в умовах ведення бойових дій розрахунки ППО не знаходяться на одному місці, оскільки таким чином ворог міг би вирахувати їх місцезнаходження та знищити систему оборону.
 
Цього разу, відвідуючи оборонців неба, генерал-лейтенант Сергій Наєв не лише переконався в ефективності системи протиповітряної оборони, а й на власні очі побачив умови служби військових та посмакував їхньою улюбленою стравою - борщем.
 
Разом переможемо!

 

© 2020 medicine-ukraine

Мої відео