Один загиблий та п’ятеро поранених - затримано мешканця Красногорівки, який кинув гранату у продавця біля магазину (ФОТО)

Один загиблий та п’ятеро поранених - затримано мешканця Красногорівки, який кинув гранату у продавця біля магазину (ФОТО)
322966 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва Покровської окружної прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом скоєння умисного вбивства з хуліганських мотивів, вчинене способом, небезпечним для життя багатьох, закінченого замаху на умисне вбивство двох та більше осіб, а також незаконного поводження з бойовими припасами (п. п. 5, 7 ч. 2 ст. 115, ч. 2 ст. 15, п. п. 1, 5, 7 ч. 2 ст. 115, ч. 1 ст. 263 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що 6 лютого 2023 року, близько 10:30, у м. Красногорівка біля магазину стався конфлікт між вуличним продавцем молочної продукції та місцевим мешканцем. Чоловік звинуватив потерпілого у неякісному товарі та, не задовольнившись словесними образами, кинув у його бік бойову гранату.

Внаслідок вибуху загинув випадковий перехожий. Продавець та ще четверо людей – одна жінка і троє чоловіків, які знаходились поруч, отримали поранення різного ступеню тяжкості. Наразі їм надається медична допомога.

Винуватця трагедії затримано у порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Досудове розслідування здійснюється СВ ВП №2 Покровського РУП ГУ НП в Донецькій області.

© 2020 medicine-ukraine

Мої відео