Кріштіану Роналду заборонили дебютувати за Аль-Наср в першому матчі у 2023 році

Кріштіану Роналду заборонили дебютувати за Аль-Наср в першому матчі у 2023 році
313413 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вболівальники клубу Аль-Наср не зможуть побачити легендарного нападника Кріштіану Роналду в перших матчах своєї команди у 2023 році. Все через поведінку гравця.

Сьогодні, 5 січня, Аль-Наср зіграє матч чемпіонату Саудівської Аравії проти Аль-Таї. На цьому матчі очікується аншлаг. Але вболівальників, які захочуть побачити дебют Роналду, очікуватиме розчарування. Португалець не має права зіграти в цьому матчі через дискваліфікацію.

У квітні 2022 року Манчестер Юнайтед, за який тоді ще виступав Роналду, зіграв на виїзді проти Евертона в чемпіонаті Англії. І програв. Роналду після матчу, коли направлявся в роздягальню, вдарив по руці хлопчика, який протягнув до нього з трибуни руку з телефоном.

Футбольна асоціація Англії провела розслідування вчинку Роналду. І в листопаді перед стартом чемпіонату світу він отримав покарання – дискваліфікацію на два матчі. Але в МЮ це покарання він не встиг відбути, оскільки клуб розірвав з ним угоду.

 

Та правила ФІФА передбачають, що це покарання переходить і на новий клуб гравця. Тож Аль-Наср не зможе розраховувати на нападника не лише в матчі 5 січня, але й в наступній грі. В іншому випадку на них очікуватиме технічна поразка.

Джерело

Теги: клуб Аль-Наср,Аль-Наср,Аль-Наср Вікіпедія, Спорт, новости спорта, новини спорту, Спортивные новости, Спортивні новини,Футбол, Новости, новости футбола, Новини, новини футболу,Роналду,Кріштіану Роналду Вікіпедія,Роналду Вікіпедія,Кріштіану Роналду,Саудівська Аравія,ФІФА,Манчестер Юнайтед,Евертон,МЮ,Міжнародна федерація футболу ,Міжнародна федерація футболу (ФІФА),Федерація футболу
Автор: admin.sportcomua

© 2020 medicine-ukraine

Мої відео