50 тисяч жінок померло на війні. Залякування новими обстрілами та біологічно зброя в Україні. Російські фейки

50 тисяч жінок померло на війні. Залякування новими обстрілами та біологічно зброя в Україні. Російські фейки
424562 ПЕРЕГЛЯДІВ

Колишній прем’єр-міністр України Микола Азаров, який втік з території України під час Революції Гідності спільно з тодішнім президентом Віктором Януковичем запевняє, що під час війни в Україні було знищено 50 тисяч жінок, які служили в Збройних силах. В цьому Азаров звинувачує Володимира Зеленського. 

 

Експрем'єр-міністр наголосив, що з 57 тисяч на сьогодні залишилося лише 6 тисяч. «Куди поділися понад 50 тисяч жінок?», - пише Азаров. 

 

Журналісти Associated Press розповідали, як волонтери допомагають військовослужбовицям різним спорядженням. Також там наводиться інформація щодо жінок, які проходять службу в українській армії. Їхня кількість дійсно складає близько 57 тисяч, проте 6 тисяч з них перебувають на лінії фронту або поблизу неї в таких ролях, як фельдшерки та розвідниці, а також снайперки та артирелистки.  

 

Микола Азаров вирішив, що інші 50 тисяч загинули на фронті, але це не так. 

 

Ще в листопаді Міністр оборони України Олексій Резніков навів такі дані: «У лавах Збройних сил зараз служать 59 786 жінок. Водночас 18 тисяч жінок є цивільними працівницями у ЗСУ. 41 тисяча жінок обіймають саме військові посади та 5 тисяч перебувають безпосередньо на передовій». 

 

Олексій Резніков також уточнив, що після початку повномасштабного вторгнення росії, в Україні загинула 101 військовослужбовиця, ще 50 захисниць вважаються зниклими безвісти, а 100 отримали поранення. 

 

Микола Азаров, який регулярно виступає експертом з українського питання, працює на росію та веде психологічну війну проти українців, намагаючись зламати дух українському суспільству. 

 

Залякування новими обстрілами 

 

21 травня в одному з ресторанів Донецька стався вибух. У ресторані в цей час перебував колишній голова «Роскосмосу», керівник групи військових радників Росії Дмитро Рогозін і керівник так званого «уряду» Донецької окупованої території Віталій Хоценко. Рогозін постраждав. Російські телеграм-канали почали поширювати цю новину, разом із закликами обстріляти Українські міста. 

 

Російські пропагандисти також додають, що американські супутники відстежують високопоставлених осіб керівництва Росії та наводять українських військових, які лише виконують їхні вказівки. Тому росії доведеться відповісти належним чином, а саме військо росіян почне завдавати ударів по місцях, де розміщуються українські топчиновники силових відомств. Внаслідок цього також постраждають мирні люди. 

 

Цю стратегію пропагандисти використовують для пробудження злості в росіян, щоб суспільство підтримувало війну. 

 

Нагадаємо, що для російської божевільні не потрібні мотиви, щоб почати обстріл мирних українських міст. Україна нікого не провокувала, а росіяни намагаються перекласти всю відповідальність за свої злочини. 

 

Військово-біологічна діяльність США на території України 

 

З 24 грудня міністерство оборони росії  вкотре почали розповідати про біологічну зброю, яка виробляється в Україні. Мовляв, вони провели розслідування, що дало змогу виявити, як на території України проводяться навчання та тренування зі збудниками особливо небезпечних інфекцій під супроводом США. 

 

Вони навіть називають конкретних осіб, які причетні до «біолабораторій». Власне наводяться такі люди: президент відділу міжнародних досліджень Pfizer та екскерівники структур американського міністерства охорони здоров’я.   

 

Це абсолютна брехня. В Україні ніколи не існувало біолабораторій, створених Пентагоном, або США. Російський міт, який поширюється ще з 2010 року вже давно розвінчали. Російські пропагандисти намагаються підтримувати наратив, що Україною керує США. 

 

 

Українські ялинки прикрашають нацистською символікою 

 

 

Проросійські телеграм-канали поширюють інформацію, нібито ялинки в Україні прикрашають іграшками, з нацистською символікою. 

 

Вперше подібні знімки з’явились на вебсайті для розміщення фотографій та відеоматеріалів для обговорення та архівування Flickr ще у 2011 році. 

 

 

 

 

 

Фотографії зроблені в Музеї хліба та мистецтва (до 2018 року Музей культури хліба) в Ульмі Німецькі мистецтвознавці виставляли колекції ялинкових прикрас (400 експонатів) часів Третього рейху, щоб продемонструвати, як фанатики змінювали символи Різдва. 

 

Видуманий наратив про нацистів в Україні не підлягає дійсності.

Теги: Російські пропагандисти,пропагандисти,російська пропаганда,пропаганда, війна в Україні,Російське вторгнення в Україну, Російська агресія

© 2020 medicine-ukraine

Мої відео