Чи є сили у Хорватії на ще один подвиг? Сьогодні відбудеться перший півфінальний матч ЧС-2022

Чи є сили  у Хорватії на ще один подвиг? Сьогодні відбудеться перший півфінальний матч ЧС-2022
224287 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні, 13 грудня, відбудеться перший півфінальний матч ЧС-2022 в Катарі – збірна Аргентини зіграє з Хорватією.

Команда Златко Даліча – одна з головних сенсацій цього мундіалю. В 1/8 фіналу Хорватія в серії пенальті була сильнішою за Японію (1:1, пен 3:1).Саме хорвати вибили з ЧС-2022 одного з головних фаворитів турніру – збірну Бразилії в чвертьфіналі. 

І знову в серії пенальті (1:1, пен 4:2), «картаті» в цій справі справжні фахівці. Також не забуваємо, що без чемпіонату світу хорвати залишили і Бельгію – ще на груповому раунді. Хорватія знає, як терпіти і перемагати важковаговиків.

Збірна Аргентини в свою чергу також пройшла непростого опонента на стадії чвертьфіналу – команду Нідерландів (3:2). Той матч запам'ятався скандалом, але все одно був видовищним. 

Почався для Аргентини цей чемпіонат досить важко – сенсаційною поразкою від Саудівської Аравії (1:2). Далі на шляху до півфіналу були лише перемоги, команда Мессі поступово набирала хід.

Цікаво, що остання зустріч цих команд завершилася розгромною перемогою Хорватії – 3:0. Це сталося на груповому етапі ЧС-2018. І це була перша в історії перемога Хорватії над Аргентиною в офіційному матчі. Всього команди провели 5 матчів, в них було 2 перемоги Хорватії, 2 перемоги Аргентини і одна нічия. Прийшов час схилити чашу терезів.

Чи зможуть підопічні Златко Даліча зробити черговий подвиг? Дізнаємося вже сьогодні. Початок матчу – о 21:00 за київським часом.

Джерело

Теги: ЧС-2022,ЧС 2022,ЧС ,Чемпіонат Світу,Чемпіонат Світу 2022,Чемпіонат ,Спорт,Чемпіонат,Новости спорта,Новини спорту,Спортивные новости,Спортивні новини,футбол,новости,Новости футбола,новини , новини футболу,Хорватія,Аргентина,підопічні Златко Даліча,Златко Далич,Златко Далич Википедия,Далич Википедия,Далич ,ЧС-2022 в Катарі,Аргентина – Хорватія,Аргентина – Хорватія прогноз,Аргентина – Хорватія де дивитись,Аргентина – Хорватія 2022,Аргентина – Хорватія статистика,Аргентина – Хорватія коефіціент,Мессі,Ліонель Мессі,Ліонель Мессі Вікіпедія,Мессі Вікпедія
Автор: admin.sportcomua

© 2020 medicine-ukraine

Мої відео