Прогнози 2023 року: Гайдай озвучив, що звільнення Луганщини до Нового року можливе

Прогнози 2023 року: Гайдай озвучив, що звільнення Луганщини до Нового року можливе
340609 ПЕРЕГЛЯДІВ

За словами Сергія Гайдая, ЗСУ здатні звільнити Луганську область у 2023 році. Операція стосовно звільнення території буде тривати досить складно, оскільки РФ ретельно підготували свої позиції та стягнули велику кількість бойової техніки.

Що Гайдай розповів у інтєрв'ю?

Очільник Луганської ОВА Сергій Гайдай розповів, що до Нового року Збройним Силам України вдасться прорватися в Кремінну, де розпочалася окупація ще з 2014 року. Якщо вийде прорватися до певної точки як слід, щоб знищити позиції в яких перебуває  ворог, то звільнення Луганської області в руках ЗСУ.

Також Гайдай наголосив, що ситуація щодо звільнення буде важкою. Окупанти підготували свої позиції ретельно, також вони зробили опори для захисту, окопи, доти, замінували околиці.

Найтяжчі населені пункти, в які буде тяжко прорватися військовим, це Сватове-Кремінна, Старобільська - в цих населених пунктах росіяни обкопалися як слід, та виставили свою оборону.

В інтерв'ю Сергій Гайдай додав, що українські військові керівники "набагато розумніші й грамотніші, ніж їх опоненти з росії".

Також, декілька днів тому, Гайдай обурено прокоментував ситуацію в окупованому регіоні. Очільник Луганської ОВА наголосив на тому, що окупанти здійснюють воєнні злочини. Вони депортують неповнолітніх хлопців з Луганської області  до росії, а точніше до Чечні. Росіяни говорять, що це їм потрібно для " Патріотичного виховання", а насправді займаються промиванням мізок, щоб втулити їм російську пропаганду, та зробити їх зомбіруючими росіянами.

Теги: Російське вторгнення в Україну,деокупація,Луганська область, війна в Україні

© 2020 medicine-ukraine

Мої відео