Співробітники БЕБ пройшли навчання щодо принципів етики та доброчесності на публічній службі

Співробітники БЕБ пройшли навчання щодо принципів етики та доброчесності на публічній службі
364774 ПЕРЕГЛЯДІВ

 

Протягом трьох днів працівники центрального апарату та територіальних управлінь Бюро економічної безпеки України брали участь в онлайн тренінгу «Принципове, вільне від корупції керівництво у воєнний та після воєнний час», організованому за підтримки Швейцарської неурядової організації «Міжнародні проєкт».

Навчання проводили міжнародні експерти Провідного інституту лідерства (Pointman Leadership Institute).

Під час тренінгу іноземні фахівці поінформували про рівень корупції в країнах світу, індекс прийняття корупційних фактів міжнародною організацією Transparency International, а також розібрали причини корупційних правопорушень.

За словами керівника Відділу запобігання та виявлення корупції БЕБ Андрія Грами, на тренінгу були озвучені пропозиції, які, на думку експертів, зменшать рівень корупції в нашій країні. Серед основних – підвищення прозорості діяльності,  запровадження обовязкового звітування  щодо усіх функцій і процесів діяльності державних інституцій та підвищення ефективності управлінської діяльності.

Під час інтерактивних форм навчання особлива увага приділялася формуванню лідерських якостей державних службовців та розкриттю їх потенціалу для виконання завдань в інтересах держави та народу України. А також наголошувалося на важливості дотримання принципів етики та доброчесності на публічній службі.

Співробітники БЕБ отримали експертні відповіді на питання щодо уникнення корупційних ризиків.

Бюро економічної безпеки України дякує за організацію та проведення на високому рівні навчань Швейцарській неурядовій організації «Міжнародні проєкт» та експертам Провідного інституту лідерства.

Довідково: 

Швейцарська неурядова організація «Міжнародні проекти» створена більш як 13 років тому. Її головна функція полягає в організації семінарів та тренінгів з питань боротьби з корупцією та формування лідерських якостей для працівників урядів. Навчання проводять фахівці, які є високопрофесійними міжнародними експертами з багаторічним практичним досвідом на різних державних посадах та вже провели подібні тренінги у понад 70 країнах світу, застосовуючи найкращі швейцарські та світові знання, а також досвід інших країн. 

Теги: БЕБ,Бюро економічної безпеки

© 2020 medicine-ukraine

Мої відео