Олімпійський день продовжує крокувати в селищі Гостомель!

393483 ПЕРЕГЛЯДІВ

Олімпійський день продовжує крокувати в селищі Гостомель!

Сьогодні в рамках Всеукраїнського проекту НОК України "Olympic Day" проходив Кубок Гостомеля з тхеквондо ВТ "Незламна мрія" серед юнних спортсменів Київщини.

На початку заходу до спортсменів яких було близько 100 учасників звернувся голова відділення НОК України в Київській області Ігор Малинський та почесні гості свята спорту.

В пиризидії були присутні : Крижанівська Ірина - заступник начальника Гостомельської військової адміністрації з гуманітарниз питань;

Валерій Андрійцев - заслужений майстер спорту України, срібний призер Олімпійських ігор в Лондоні 2012 ;

Катерина Павленко - начальник відділу культури молоді та спорту Гостомельської селищної ради ;

Андрій Бондаренко - командир добровольчого формування Гостомельської ОТГ;

Ріта Бондаренко - засновниця фітнес клубу "Energy Fit" яка доречі провела майстер клас для присутній батьків з різновидів фітнису;

Єгор Скляров - координатор благодійного фонду "Майбутне дітям" ;

Елла Коваль - директор благодійного фонду "Ми вдома", а також представники Відділення НОК України в Київській області, спортивних клубів. 

В розрізі змагань були проведені нагородження по ваговим категоріям де спортсмени були нагородженні медалями та грамотами відповідних ступенів, а також подарунками від НОК України! 

Особлива подяка Збройним силам України та Територіальній обороні за мажливість проведення свята! 

А також слід відзначити організації які підтримали дане дійство, серед яких : благодійні фонди: "Гостомель #Майбутне", "Майбутне - дітям", "Ми вдома", "За своїх", "Червоний хрест для тварин", Мережі автозаправних станцій КЛО, директору ТОВ "Трубопрофіль БМІ" Віталію Морозу, СК "Імперія тхеквондо", Торговому дому "Вина світу" та всім хто долучився до організації турніру! 

Все буде Україна!

Теги: #нок,#спорт,#олімпійський день ,#гостомель,#кубок,#тхеквондо

© 2020 medicine-ukraine

Мої відео