Постачання наркотичних засобів до колонії – повідомлено про підозру мешканцю Київщини

 Постачання наркотичних засобів до колонії – повідомлено про підозру мешканцю Київщини
315732 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва Бориспільської окружної прокуратури повідомлено про підозру чоловіку у незаконному придбанні та зберіганні з метою збуту, а також у незаконному збуті наркотичного засобу в місця позбавлення волі (ч. 2 ст. 307 КК України).

За даними слідства, мешканець Київщини придбав у невстановленої особи наркотичний засіб канабіс. Підозрюваний знайшов покупця на «товар» серед засуджених у виправній колонії.

Викрили та затримали чоловіка у порядку ст. 208 КПК України під час передачі засудженому наркотичного засобу. Йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється Бориспільським райуправлінням ГУ Нацполції в Київській області, оперативний супровід - ГУ СБ України у м. Києві та Київській області.

 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

© 2020 medicine-ukraine

Мої відео