Ворог рясно усипає Донеччину смертоносним залізяччям – є загиблі та поранені

Ворог рясно усипає Донеччину смертоносним залізяччям – є загиблі та поранені
307050 ПЕРЕГЛЯДІВ
За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури та окружних прокуратур здійснюється досудове розслідування у 10 кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України).
За даними слідства, 21 травня 2022 року російські окупаційні війська та їх поплічники з псевдодержавного утворення «ДНР» обстрілювали з артилерійської зброї міста Залізне і Торецьк Бахмутського району. Вогнепальні осколкові поранення та забійні рани отримали 3 цивільних осіб - двоє чоловіків 46 та 52 років і 63-річна жінка.
22 травня у с. Клинове Бахмутського району внаслідок ворожого обстрілу загинула 47-річна місцева мешканка.
У містах Бахмут і Соледар, селищах Ягідне та Берестове рашисти знищували інфраструктуру авіацією. Зокрема, від авіаударів постраждали будівлі підприємств, санаторіїв, навчальних закладів та приватні будинки.
Стабільно гаряче було і на Луганщині – до Краматорської лікарні доставлено ще одного пораненого з міста Сєвєродонецьк, яке ворог також рясно усипає своїм смертоносним залізяччям. У 60-річного чоловіка діагностовано важкі наслідки мінно-вибухової травми.
Як і під час минулих обстрілів зазначених територій поряд з місцями влучання ворожих снарядів не було жодного об’єкта військової інфраструктури.

© 2020 medicine-ukraine

Мої відео