Російське вторгнення в Україну : Оперативна інформація станом на 06.00 20.04.2022 від Генштабу ЗСУ.

Російське вторгнення в Україну : Оперативна інформація станом на 06.00 20.04.2022 від Генштабу ЗСУ.
329062 ПЕРЕГЛЯДІВ

⚡️Оперативна інформація станом на 06.00 20.04.2022 від Генштабу ЗСУ. Виведення батальйонної групи рф з Харківщини та спроби ворога просування вглиб Попасної

▪️Визначені підрозділи збройних сил республіки білорусь продовжують виконувати завдання з прикриття українсько-білоруського кордону в Брестській та Гомельській областях. Проводять інженерне обладнання позицій та спостережних постів. 

▪️На Слобожанському напрямку ворог здійснює перегрупування та поповнення запасів. Продовжує часткове блокування Харкова та обстріли міста. 

▪️На Ізюмському напрямку противник здійснив спробу наступу в напрямку Сулигівка, Дібрівне. Ворог намагається проводити повітряну розвідку напрямків наступу із застосуванням безпілотних літальних апаратів “Орлан-10”.

▪️На Донецькому і Таврійському напрямках російські окупанти продовжують здійснювати обстріли передових позицій українських військ та пошук слабких місць в обороні по всій лінії зіткнення. 

▪️Продовжується ведення бойових дій в районах населених пунктів  Кремінна, Торське та Зелена Долина. Ворог здійснює перегрупування з метою подальшого наступу у напрямку на населений пункт Лиман. 

▪️Противник намагається здійснювати наступ з метою просування вглиб населеного пункту Попасна. Після спроб штурму російськими окупантами в Рубіжному та Сєвєродонецьку, до місцевої лікарні міста Новоайдар досправлено близько 130 поранених військовослужбовців противника. Точна кількість наразі уточнюється.

▪️На Донецькому напрямку ворог вів штурмові дії у районі населеного пункту Мар’їнка. 

▪️Основні зусилля противник зосереджує на захопленні міста Маріуполя, продовжує штурмові дії в районі заводу “Азовсталь”.

Ворог веде бойові дії в районі населених пунктів Велика Новосілка, Рівнопіль та Сторожеве. Продовжує здійснювати логістичне забезпечення військ. 

▪️На Південнобузькому напрямку противник проводить бойові дії в районі населеного пункту Олександрівка.

▪️У подальшому російські окупанти продовжить здійснювати вогневий вплив на позиції наших військ та ведення бойових дій з метою виходу на адміністративні кордони Херсонської області.

▪️З Харківської області до пункту постійної дислокації (населений пункт Солоті Бєлгородської області), через важкі втрати, окупанти вивели батальйонну тактичну групу 237-го танкового полку 3-ї мотострілецької дивізії 20-ї загальновійськової армії Західного військового округу для відновлення боєздатності.

▪️На території Донецької та Луганської областей  за минулу добу відбито десять атак російських окупантів, знищено дванадцять танків, двадцять вісім одиниць броньованої та дві одиниці автомобільної техніки, одну артилерійську систему.

Теги: Російське вторгнення в Україну, stoprussia, closethesky

© 2020 medicine-ukraine

Мої відео