Скандали не вщухають. Аліна Паш відмовилась від участі в Євробаченні

Скандали не вщухають. Аліна Паш відмовилась від участі в Євробаченні
148601 ПЕРЕГЛЯДІВ

Це продовження історії зі скандальним відбором на Євробачення, де перемогла Паш. Як я зазначав в попередньому матеріалі команду співачки Аліни Паш запідозрили у підроблених документах. А саме про це говорив громадський діяч Сергій Стерненко.

Суспільне почало з’ясовувати деталі. Вони запросили Прикордонну службу підтвердити інформацію про дійсність довідки. І отримали відповідь, за тим номером ніякої довідки не видавали. Документ виявився підробленим. Співачка прокоментувала, що це нібито її директор хотів в такий спосіб пришвидшити процес отримання даного документу. Цікаво, що ж було далі?

Правильно, артистка публічно заявила, що після цього прикрого моменту звільняє та розриває контракт зі своїм директором.

  Паш зробила запит до Прикордонної служби України , це запит про відвідування Криму в 2015 році. На що отримала відповідь, що в базі даної служби інформація зберігається тільки 5 років, а з моменту поїздки Аліни до Криму пройшло вже більше часу. Ситуація стала зовсім незрозуміла.

Весь цей час Паш отримувала на себе хвилю хейту. Але також багато хто її підтримує. На фоні цих хвилюючих та скандальних моментів в День Єднання артистка шокувала тим, що відмовляється від участі в пісенному конкурсі та знімає свою кандидатуру. Це обурило багатьох прихильників в Україні та в Європі.

Паш пророкували друге місце в конкурсі в Італії, також її виступ багато хто порівнював з виступом Джамали в 2016 році.

Але зараз ситуація нагадує відбір у 2019. Всі ж пам’ятають епатажний виступ Марув. Вона також відмовилась представляти Україну, а все через умови в контракті від Суспільного мовника. Вона не захотіла  відмовлятись від своїх виступів у Росії. І чим же це закінчилось тоді?

У 2019 році у нас не було представника на конкурсі. Бо ж потім запропонували іншим учасникам відбору по черзі, і всі одноголосно відмовились. Бо ж артисти не тільки конкуренти, іноді вони підтримують один одного та навіть дружать.

Добре, що ж повернемось до сьогоднішніх подій. Суспільне запропонувало представити Україну гурту Kalush Orchestra . Гурт поки що не відповів на запрошення.

А взагалі варто погодитись з Аліною, що зараз не час для цих конфліктів, зараз треба бути разом та єднатись у такі хвилюючі часи в нашій країні. Здоров’я та миру нам з вами.

Теги: Євробачення,Аліна Паш,Суспільне,скандал

© 2020 medicine-ukraine

Мої відео