Набір до Єврошколи-2022 офіційно відкрито

Набір до Єврошколи-2022 офіційно відкрито
237411 ПЕРЕГЛЯДІВ

Європейська школа в Україні розпочне свою діяльність весною 2022 року. Онлайн-школа EU Study Days, що створена представництвом Європейського Союзу, вважається однією із найкращих іноземних шкіл у нашій країні. Цього року учасниками Єврошколи уперше зможуть стати учні дев’ятого, десятого та одинадцятого класу. Студенти та випускники вітчизняних університетів також мають можливість пройти навчання.

 

Навчання у Єврошколі-2022 розпочнеться у березні та триватиме до травня. Студенти, що навчаються на таких факультетах як: міжнародні відносини, культурологія, міжнародне та європейське право, історія, журналістика, міжнародна економіка та торгівля, фінанси, підприємництво, бізнес, політологія, філософія, соціологія, а також професіях, що входять до переліку економічних та технічних спеціальностей. Для випускників та студентів вищих навчальних закладів є обов’язковим знання англійської мови. Мінімальним рівнем володіння іноземної мови вважається - В2.

 

Відбір до онлайн-школи триватиме в два етапи. Для початку бажаючим потрібно заповнити заявку. Прийом анкет триватиме до 18:00 сьомого березня. Перший етап відбору передбачає перегляд заявок та вибір учасників, що пройдуть у другий тур. Під час другого етапу на студентів та учнів чекатиме онлай-тест на офіційній платформі Європейської школи. Посилання на тестування учасники отримають на особисту електронну пошту, туди ж прийде повідомлення про проходження у другий тур.

 

Не пізніше п’ятнадцятого березня усі переможці отримають офіційне привітання особисто від організаторів школи. А найкращі двадцять учасників, що успішно пройдуть усі модулі навчання у онлайн-школі, будуть запрошені до зимової або ж літньої школи EU Study Days. Проходитиме захід в одному із університетів України.

 

 

© 2020 medicine-ukraine

Мої відео