ТРЕНУВАННЯ РОЗРАХУНКІВ АГС-17

ТРЕНУВАННЯ РОЗРАХУНКІВ АГС-17
320436 ПЕРЕГЛЯДІВ
В угрупуванні військ, яке підпорядковане Командуванню об'єднаних сил Збройних Сил України та виконує бойові завдання на адміністративній межі з тимчасово окупованою територією АР Крим, свою майстерність вдосконалюють розрахунки станкових автоматичних гранатометів АГС-17.
Заходи відбуваються з виконанням практичних дій з бойовою стрільбою в умовах максимально наближених до реальних подій.
- Тренування гранатометних розрахунків автоматичного гранатомета станкового АГС-17 відбувається в обстановці, що максимально наближена до ведення сучасного бою. Навчання мають на меті сформувати у військовослужбовців навички виявлення та ідентифікації цілей, визначення їхніх характеристик, а також оцінювання результатів стрільби, - повідомив командувач об’єднаних сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв.
За словами командувача, кожен військовослужбовець має усвідомлювати свій алгоритм дій. Зокрема, ведення прицілювання, визначення моменту пострілу, а також здійснення пострілу поодинокою гранатою або чергою гранат.
- Під час тренувань на одному з полігонів бойової підготовки, військовослужбовці відпрацьовують вправи з ведення вогню по нерухомих та рухомих цілях як зі заздалегідь підготовленої позиції, так і після раптової зміни позиції, - наголосив генерал-лейтенант Сергій Наєв.
Виконання бойових вправ відбувається як вдень, так і вночі.
Разом переможемо!

© 2020 medicine-ukraine

Мої відео