Відкрито вільний вхід. Новини з «Борисполя»

Відкрито вільний вхід. Новини з «Борисполя»
431272 ПЕРЕГЛЯДІВ

Так, дійсно, рік починаємо з гарних новин для любителів подорожей. Тепер вхід до аеропорту «Бориспіль» вільний і для супроводжуючих. Як бачимо, прийшов час зменшувати обмеження.

Як повідомляється ,супроводжуючі можуть тепер потрапити до головного летовища України з дотриманням усіх необхідних санітарних норм.

А саме- застосування засобу індивідуального захисту (маски, распіратори). При цьому на вході в термінал працівники аеропорту вам виміряють температуру тіла. Температура тіла людини не має перевищувати 37,2. Якщо у вас показник нижче, то ви вільно маєте право пересуватися в терміналі.

При цьому вам не потрібно пред’являти на вході сертифікат про вакцинацію від COVID-19 або ж тестування, чи довідки про одужання особи.

Це ще не всі гарні новини на цю тему. Також в пунктах пропуску летовищ: «Бориспіль», аеропорт «Київ» , «Жуляни» та на станції «Київ- пасажирський» прикордонники вручають всім подорожуючим святкові листівки. Вам ще не закортіло вирушити у подорож? Наприклад опинитися на різдвяні свята у неймовірному Львові або ж десь в теплих країнах. Це вже вам вирішувати. Всім бажаю здійснення ваших бажань та приємних польотів.

 

Теги: аеропорт Бориспіль ,послаблення обмежень,вільний вхід

© 2020 medicine-ukraine

Мої відео