Футбольний клуб "Кудрівка" за 2021 рік здобув 18 трофеїв

Футбольний клуб "Кудрівка" за 2021 рік здобув 18 трофеїв
194379 ПЕРЕГЛЯДІВ

Завдяки зусиллям спортсменів та тренерського штабу, належної підтримки меценатів та вболівальників футбольний клуб «Кудрівка» на сьогодні став одним із лідерів українського аматорського футболу. Напередодні нового року пресслужба футбольного клубу підбила деякі підсумки виступів усіх футбольних колективів, які виступали під назвою «Кудрівка» у 2021 році та пропонує їхній увазі читачів.

Спортивні досягнення ветеранів «Кудрівки»

Усі футбольні дружини, які виступають під прапором «Кудрівки» у 2021 році, завоювали багато футбольних трофеїв не тільки на обласних та всеукраїнських турнірах, а навіть на міжнародних змаганнях. Так, у вересні 2021 року ветерани "Кудрівка-Veterans" 50+ зайняли почесне друге місце на турнірі "Batumi Football Cup", який проходив у столиці грузинської Аджарії місті Батумі.

Влітку 2021 року ветеранська дружина з Ірпеня «Кудрівка-Veterans» 45+ стала чемпіоном України, а її почин тут же був підхоплений молодшими футболістами, які вже у листопаді стали чемпіонами України у категорії 35+ (перемога в цьому турнірі серед ветеранів футболу вважається найбільш престижною).

У зв'язку з пандемією коронавірусу в Україну на початку року перенесли престижний футбольний турнір Andalusia Football Fest-2021, в якому ветерани «Кудрівки» показали всю свою майстерність та посіли перше місце серед команд ветеранів 45+, друге місце у змаганні команд 35+ та третє місце у категорії 40+.

На регіональному рівні ірпінські команди ветеранів «Кудрівка-Veterans» стали переможцями чемпіонату Києва та області серед ветеранів 45+ та 50+, а ветерани чернігівської команди 35+ стали срібними медалістами обласного чемпіонату.

Результати виступів аматорських колективів «Кудрівка»

Естафету ветеранів гідно продовжують аматорські команди «Кудрівки», які беруть участь у чемпіонаті України та регіональних футбольних баталіях. У аматорському чемпіонаті України сезону 2021-2022 поки завершилися матчі першого кола, то переможці будуть відомі наступного року, а досягнення команд «Кудрівка» на регіональному рівні вже заслуговують на будь-яку похвалу та повагу. Отже, 2021 року футболісти «Кудрівки» стали:

  • володарями суперкубку Київщини 2020 (через коронавірус суперкубок розігрувався в березні поточного року);
  • у Києво-Святошинському регіоні – чемпіонами та володарями кубка;
  • у Чернігівській області – чемпіонами серед команд вищої ліги, володарями кубка та суперкубка;
  • срібними медалістами чемпіонату та володарями кубка Мінської футбольної федерації;
  • переможцями зимового чемпіонату Чернігова у 1 лізі.

Загалом у 2021 році гравці футбольних колективів, які виступають під прапорами «Кудрівки», стали тріумфаторами або призерами 18 різних футбольних змагань, про які ви можете дізнатись на сайті клубу https://kudrivka.com.ua/, а нові, ще більш високі та почесні нагороди чекають на них у новому 2022 році.

Теги: Футбол, Спорт,ФК Кудрівка

© 2020 medicine-ukraine

Мої відео