Дорожньо-транспортна пригода з перевернутим авто на Київщині

Дорожньо-транспортна пригода з перевернутим авто на Київщині
311027 ПЕРЕГЛЯДІВ

На відстані дороги між селищами Красилівка та Гоголів Броварського району Київської області трапилося жахливе ДТП в якому перевернулася машина та, яке спричинило фатальні наслідки.

Щодо обставин справи, то автопригода трапилася на ділянці шосе, що сполучає міста Київ та Суми. Винуватцем та постраждалим є власник (57 років) транспортного засобу “Renault Kangoo”. Водій машини випадково не зміг справитися з керуванням, внаслідок чого автомобіль попрямував за кордони автодороги та перевернувся на дах.

Через завдані значні тілесні ушкодження пасажир 75 років загинув прямо на місці, а водія встигли госпіталізувати до найближчої лікарні задля надання необхідної медичної допомоги. На місце ДТП оперативно приїхали співробітники патрульної поліції та оперативно-розшукової служби Броварів, щоб повністю розслідувати справу та надати їй потрібної правової кваліфікації.

Оперативники наголошують на обов’язковості дотримання правил дорожнього руху, задля запобігання автопригод. Будьте уважними та обачними.

© 2020 medicine-ukraine

Мої відео