В привласненні декількох мільйонів гривень підозрюється депутат на Херсонщині

В привласненні декількох мільйонів гривень підозрюється депутат на Херсонщині
302367 ПЕРЕГЛЯДІВ

Отож, детективи оперативно-розшукової служби ведуть досудове розслідування щодо можливого незаконного заволодіння 6,5 мільйонами гривень з державного бюджету колишнім посадовцем.

 

Згідно інформацією від поліції, раніше чоловік обіймав посаду голови селищної ради в одному з сіл, а зараз працює депутатом в одній із міських рад Херсонської області. Крім того, оперативники відкрили кримінальне провадження, учасниками якого є троє людей. Один ексголова ради в селі, а інші два — підприємці.

 

За допомогою слідчих дій було з’ясовано, що в цій справі державний службовець займався розподілом коштів на ремонт доріг у селищі та привласнив значну суму грошей. А своєю чергою підприємці робили фальшиву документацію щодо проведених ремонтних робіт. Ще стало відомо про той факт, що колишній голова теж підписував ці документи.

 

Наразі всім учасникам справи офіційно сказано про підозри за статтями 191 (ч. ч. 3, 4, 5), 28 (ч. 2) та 366 (ч.2) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування далі продовжується.

                                                                                 

© 2020 medicine-ukraine

Мої відео