Заарештовано торговця наркотиками та іншими речовинами на Херсонщині

Заарештовано торговця наркотиками та іншими речовинами на Херсонщині
340575 ПЕРЕГЛЯДІВ

 

У Скадовському районі Херсонської області було виявлено випадки збуту тяжких наркотичних речовин, психотропних та надзвичайно потужних препаратів.

 

До оперативно-слідчої служби надійшла інформація про торгівлю різними наркотичними засобами в даній місцевості, тому поліцейські швидко відреагували на повідомлення й почали пошук особи-продавця. Ним виявився чоловік віком 38 років, мешканець Київської області. Його було заарештовано якраз під час чергової торгівлі товаром.

 

За допомогою слідчих дій стало відомо, що для продажу він використовував орендовану квартиру та там віддав наркотики покупцям. Своєю чергою чоловік замовляв продукції в інтернеті та забирав на пошті. Продавав товар в основному місцевим жителям, які залежні від наркотичних речовин, в тому числі й психотропних та сильних препаратів.

 

Під час огляду його житла було знайдено: подрібнений канабіс, пакетики, що містять кристалічний порошок, вже зроблені згортки з канабісом, пігулки морфіну і так далі.

 

Наразі оперативники розпочали кримінальне провадження відповідно до статті 307 Кримінального кодексу України. Підозрюваному загрожує покарання у вигляді перебування за ґратами терміном до десяти років.

© 2020 medicine-ukraine

Мої відео