Джамала порадувала шанувальників трьома новими піснями

Джамала порадувала шанувальників трьома новими піснями
175599 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нещодавно українська співачка Джамала випустила одразу три нових треки. Саме так вона вирішила закінчити 2021 рік – гучно та з музикою.

Джамала відома в Україні перш за все своїм незвичайним голосом. Співачка є мультижанровою, адже працює в стилях від джазу та соулу і до електропопу. Чотири октави голосу, незвична манера та проникливі пісні – те, що зробило її відомою та популярною. Окрім цього артистка здобула перемогу на Євробаченні-2016, заспівавши про трагедії минулого її народу.

Нещодавно співачка закінчила свою роботу з Ігорем Тарнопольським. Саме він був її продюсером протягом 11 років і під його керівництвом увесь цей час виходили пісні та кліпи Джамали. Під час їх "розриву" сталася проблема із доступом до відео, але наразі все це вирішується. А сама ж співачка нарешті випустила нову музику вже із новим менеджментом та продюсерами.

Новий реліз має назву "Потайки". За своєю суттю це максісингл, адже там не один трек, а 3. Кожна із пісень розповідає щось своє, проте через них йде одна й та ж ідея. Співачка доносить слухачеві думку про те, що треба бути собою не дивлячись ні на що. Артистка згадала у новому релізі свої підліткові роки, почуття закоханості, емоції, коли у стосунках все не так добре, а також зачепила тему відстоювання себе.

На одну із пісень максісингла було випущено й музичне відео. В ньому дуже мінімалістична атмосфера, проте саме це й зачіпає аудиторію. Інші дві пісні лише в аудіоформаті.

Для створення нової музики артистка залучила саундпродюсерів Дмитра Авксентьєва та Іллю Місюру. І судячи з відгуків у соціальних мережах, така співпраця не пройшла даремно – фанати задоволені.

© 2020 medicine-ukraine

Мої відео