Не вакцинованих відсторонять від служби

Не вакцинованих відсторонять від служби
168163 ПЕРЕГЛЯДІВ

Міністерство освіти й здоров’я України розширило список професій, відповідно до яких певні люди неодмінно повинні зробити щеплення від коронавірусної хвороби.

 

З 9 грудня стає чинним даний наказ МОЗ (від 1 листопада 2021 року). Отже, згідно з цим розпорядженням: робітники підприємств, установ та організацій, що належать до галузі управління центральних органів виконавчої влади мають вакцинуватися від COVID 19. Крім того, до виконання наказу також підлягають працівники соціальних установ і закладів, соціального захисту дітей та реабілітаційних центрів; співробітники підприємств, установ та організацій, які налужать до Списку об’єктів державної власності, що мають стратегічне значення для економіки й безпеки держави.

 

Крім того, зазначається, що станом на 9 грудня, робітники вищевказаних установ, які не будуть щеплені від коронавірусу, хоча однією дозою, не матимуть довідку про одужання від COVID 19 чи довідки неможливість робити щеплення від коронавірусу, будуть негайно відсторонені від постійного місця робити, заробітна плата не відкладатиметься.

 

Контролювання вимог до даного розпорядження виконуватимуть керівники відповідних організацій.

© 2020 medicine-ukraine

Мої відео