COP26: розмови про "зелене" сільське господарство приваблюють натовпи людей на кліматичному саміті в Глазго

COP26: розмови про "зелене" сільське господарство приваблюють натовпи людей на кліматичному саміті в Глазго
13047 ПЕРЕГЛЯДІВ

Захід під назвою "Природа: неоспіваний герой продовольчої системи" був організований екологічною благодійною організацією WWF Scotland, і на ньому виступили доповідачі з-за кордону.

У центрі уваги була агроекологія – підхід, натхненний природними екосистемами та взаємодією між рослинами, тваринами, людьми та навколишнім середовищем – і те, як він може допомогти у боротьбі зі зміною клімату та підвищенні біорізноманіття.

Учасниками дискусії були Лорна Слейтер, міністр з питань "зелених" навичок, циркулярної економіки та біорізноманіття; Джон Мвангі, голова Мережі екофермерства в Африці з Кенії; Джеймс Оуен, заступник директора із землекористування уряду Уельсу; та німецький політик Ренате Кюнаст, представник Альянсу 90/"зелених".

Фермери з усієї Шотландії також зробили свій внесок. Джонні Балфур із компанії Balbirnie Home Farms у Файфі сказав: "Для мене агроекологія означає турботу про нашу екосистему при виробництві продуктів харчування, волокна чи палива.

 

Мої невиправдані надії на COP26 полягають у тому, що світові лідери усвідомлюють, що хороше управління землею може зробити для нашого довкілля, якщо усунути неправильні стимули і дати фермерам та іншим землекористувачам можливість чинити правильно. Кліматична конференція  - це дійсно захоплююча можливість для людей подумати більш комплексно про те, як ми вирішуємо дві кризи - кліматичну та втрату біорізноманіття.»

© 2020 medicine-ukraine

Мої відео