ЮНІСЕФ та Міжнародний союз електрозв’язку впроваджують глобальне підключення шкіл до інтернету

ЮНІСЕФ та Міжнародний союз електрозв’язку впроваджують глобальне підключення шкіл до інтернету
309600 ПЕРЕГЛЯДІВ

GIGA – це  глобальна ініціатива ЮНІСЕФ і Міжнародного союзу електрозв'язку (МСЕ), про підключення кожної школи до Інтернету до 2030 року. Саме в часи пандемії стало зрозуміло, що відсутність інтернет-зв’язку може значно вплинути на якість навчання в освітніх закладах. Онлайн-уроки, семінари та курси вже стали невід’ємною частиною сучасного школяра та студента.

У минулому році компанія Ericsson об’явила про масштабне партнерство з ЮНІСЕФ для підтримки Giga Initiative щодо підключень інтернету до шкіл та забезпечення їх комп’ютерною технікою, що є важливим першим кроком на шляху до забезпечення всіх школярів у світі доступом до можливостей цифрового навчання. Компанія взяла на себе зобов’язання допомогти скласти програми підключень шкіл в 35 країнах, зокрема малорозвинених, до кінця 2023 року. Вже за перший рік партнерства Ericsson  забезпечив фінансуванням та навчальними даними для створення інтернет-шкіл в Індії та ближніх островах.

 

У прес-релізі, опублікованому в четвер, компанія Ericsson повідомила, що вона надає технічні знання та допомогу в зборі, перевірці, аналізі, візуалізацію та моніторинг даних про можливі підключення до школи, що дозволяє уряду та приватному сектору розробляти та втілювати в життя цифрові рішення, забезпечуючи онлайн навчання дітей і молоді. 

© 2020 medicine-ukraine

Мої відео