Усик злетів на друге місце в рейтингу кращих боксерів світу

Усик злетів на друге місце в рейтингу кращих боксерів світу
344557 ПЕРЕГЛЯДІВ

Олександр Усик (19-0, 13 КО) в суботу в Лондоні одноголосним рішенням суддів пройшов Ентоні Джошуа (24-2, 22 КО) і відібрав у британця титули WBA, WBO і IBF в суперважкій вазі.

В оновленій версії рейтингу кращих боксерів світу незалежно від вагової категорії редакція авторитетного журналу The Ring поставила Усика на друге місце. До бою з Джошуа Олександр займав четверту позицію і знаходився позаду Наоя Іноуе і Теренса Кроуфорда.

Випереджає Усика тільки чемпіон WBA, WBC і WBO в другій середній вазі Сауль Альварес. Василь Ломаченко зберігає 9-е місце.

Що стосується суперважкої ваги, то The Ring підняв Олександра Усика з 10-го місця на 1-е. Лінійним чемпіоном в хевівейті залишається володар титулу WBC Тайсон Ф'юрі.

Теги: Александр Усик ,Усик , Александр Усик Википедия,Усик Википедия,Усик Вікіпедія,Олександр Усик Вікіпедія,Усик-Джошуа, Ентоні Джошуа,Джошуа,Джошуа Википедия, Энтони Джошуа,Энтони Джошуа Википедия, Джошуа Вікіпедія , Ентоні Джошуа Вікіпедія ,WBA, WBO ,IBF,Лондон,Тоттенхем,WBC ,Сауль Альварес,Сауль Альварес Википедия,Альварес,Альварес Википедия,Василий Ломаченко,Василий Ломаченко Википедия,Василь Ломаченко ,Василь Ломаченко Вікіпедія,Ломаченко Википедия,Ломаченко Вікіпедія, Ф'юрі,Тайсон Ф'юрі,Тайсон Ф'юрі Вікіпедія,Ф'юрі Вікіпедія,Фьюри ,Тайсон Фьюри,Тайсон Фьюри Википедия,Фьюри Википедия,The Ring
Автор: admin.sportcomua

© 2020 medicine-ukraine

Мої відео