Інформаційне агентство : Від початку року в Сумах – 890 родин

Інформаційне агентство : Від початку року в Сумах – 890 родин
417026 ПЕРЕГЛЯДІВ

У вишукано вбраній залі, під солодкі вигуки «Гірко!» та з домашнім улюбленцем на руках – наче герої молодіжного телесеріалу своє весілля зіграли сумчани Володимир та Ірина.

Реалізували найекстравагантніші весільні ідеї пари сумчан спеціалісти державної реєстрації актів цивільного стану Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми).

Цікаво, що з початку 2021 року у Сумах свої шлюбні церемонії довірили фахівцям юстиції 890 закоханих пар, з них 307 – скористалися  сервісом з реєстрації шлюбу у скорочені строки «Шлюб за добу». Ця послуга дозволяє нареченим не чекати місячного терміну від подачі заяви на одруження, а за 24 години офіційно зареєструвати відносини.

Нагадаємо, що завдяки сучасному підходу Міністерства юстиції до спектра сервісів у сфері державної реєстрації актів цивільного стану, молодята можуть обрати не тільки дату та час свого весілля, а й місце його проведення. Більше інформації – за номерами телефонів:   https://www.sumyjust.gov.ua/terytorial-ni-pidrozdily/viddily-derzhavnoyi-reyestracziyi-aktiv-czyvilnogo-stanu/ 

 

© 2020 medicine-ukraine

Мої відео