Вечірнє зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил станом на 17.00 6 вересня 2021 року

321758 ПЕРЕГЛЯДІВ
Слава Україні!
Від початку доби, 6 вересня, в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано 3 порушення режиму припинення вогню.
Поблизу населеного пункту ЗАЙЦЕВЕ ворог обстріляв наші позиції з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї.
У напрямку НЕВЕЛЬСЬКОГО російські окупанти вели вогонь зі стрілецької зброї.
Окрім того, на Донеччині зафіксований проліт ворожого безпілотного літального апарату невизначеного типу із перетином лінії розмежування, який здійснив скидання двох саморобних вибухових пристроїв (один з яких не спрацював) на північну околицю житлового району населеного пункту ЗАЙЦЕВЕ. Постраждалих серед цивільного населення та пошкоджень інфраструктури немає.
Бойових втрат серед українських захисників немає.
Про дії збройних формувань Російської Федерації повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону СЦКК.
До операції Об’єднаних сил, в порядку реалізації комплексу безпекових заходів в інтересах цивільного населення, залучено й інші складові сил оборони, які виконують завдання за призначенням. Зокрема, піротехнічні розрахунки ДСНС України розмінували понад 1 гектар території, передали на знищення 82 вибухонебезпечні предмети та повністю відновили 8 пошкоджених будинків.
Українські військові контролюють ситуацію в районі проведення операції Об’єднаних сил з відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації.
Слава Україні!

© 2020 medicine-ukraine

Мої відео