Як комунальники Павлограда зустрінуть перший сніг?

Як комунальники Павлограда зустрінуть перший сніг?
62058 ПЕРЕГЛЯДІВ

Жителі Павлограда зустріли перший сніг вже у ніч на 22 листопада. Найбільше цьому явищу зраділи діти. Минулого року ця подія відбулася дещо пізніше – 3 грудня. Місцями сніг зустрічається просто на зеленому листі. Про готовність комунальників до зустрічі зими, можна дізнатися на сторінках Facebook.
Про це згадує директор КП « Затишне місто »Василь Кориневский: «Буде задіяно від 10 до 15 одиниць техніки, в залежності від погоди. Шлаку гранульованого - 800-900 т, пісок - близько 1300 т, зольний шлак - в районі 500 т. Техніка справна, підготовлена, перевірена ».
Завдяки державі, яка надає підтримку комунальним підприємствам, у своєму розпорядженні працівники мають спецодяг та теплий куток для обіду, необхідну техніку, дорожні матеріали (пісок, сіль, кам’яні висівки тощо) . Задля благоустрою населення, безпеки автомобілістів, праця комунальних служб нерідко буває цілодобовою. Хоча оплата праці є дуже низькою.
Через низьку температуру повітря сніг не розтанув, проте вже завтра спостерігатимемо потепління.
Комунальники мають надію на ще теплі осінні дні, що зима ще затримається в дорозі і буде більше часу для підготовку до зимового періоду.

© 2020 medicine-ukraine

Мої відео