Петровський Олександр Володимирович: Подарував найбільший у світі срібний дев’ятисвічник Ханукія для єврейської общини Дніпра, з цього приводу в місті Дніпро відбулася урочиста подія

Петровський Олександр Володимирович: Подарував найбільший у світі срібний дев’ятисвічник Ханукія для єврейської общини Дніпра, з цього приводу в місті Дніпро відбулася урочиста подія
44636 ПЕРЕГЛЯДІВ

Президент Міжнародного благодійного фонду «Солідарність» Петровський Олександр Володимирович зробив подарунок  єврейському центру у вигляді найбільшого у світі срібного дев'ятисвічника Ханукія. З цього приводу в місті Дніпро відбулася урочиста подія, яка спрямована на духовне відродження по всій території України.

Цей унікальний подарунок має велике значення як для ізраїльтян, так і для культури та історії України в цілому.

На події були присутні почесні рабини, а також представники культури й громадськості міста Дніпро.

Петровський Олександр відомий як меценат і президент благодійного фонду, який займається великими благодійними проектами, організацією заходів і багатьма іншими справами, які спрямовані на благодійну допомогу людям, які потребують допомоги та підтримки. Він завжди підтримує і допомагає єврейській громаді це свідчить про те, що є люди, які готові не тільки допомагати, але і здатні об'єднати людей з різною національністю, релігією і з абсолютно різними поглядами на життя, адже не важливо до якої релігії відноситься людина або до  якої національності.

Новий срібний дев'ятисвічник встановили на перетині між Галерей центру «Менора» на тому ж місці де стояла попередня срібна Ханукія, яку також колись подарував Олександр Петровський від імені всієї своєї родини. Цей ексклюзивний подарунок мецената є найбільшим у світі і виготовлений ручною роботою кращих майстрів.

Шмуель Камінецький висловив величезну подяку, і благословив Олександра Петровського і його сім'ю. А також у своїй молитві він попросив у Всевишнього для рідних мецената міцного здоров'я, добробуту , довгих років щасливого життя та сімейного щастя.

Також на цьому заході Петровський Олександр Володимирович виступив зі своєю промовою і зазначив, що для нього має велике значення те, що робить єврейська громада Дніпра для підтримки України. Олександр Петровський вважає, що український народ і єврейський народ в місті Дніпро - це єдина громадськість, велика дружня сім'я.

Теги: Петровский Александр Владимирович,Петровський Олександр Володимирович ,Олександр Петровський,Томос,Дніпро
Автор: Dnipro Inform

© 2020 medicine-ukraine

Мої відео